Agenda

Zanger Kees Plat (Tribute to the Cats band)
zaterdag 24 maartAanvang: 20:00 uur
Tel.reserveren 0595442846 of mailen info@dehoogte.nl voorverkoop 6 euro aan de zaal 7,50
Vocale en muzikale dag
zaterdag 14 aprilAanvang: 09:30 uur
Het centrum van Winsum bruist zaterdag 14 april van enthousiast gespeelde en gezongen muziek! Diverse koren en muziekverenigingen treden op en presenteren zich in cultureel centrum De Blauwe Schuit Winsum, zalencentrum De Hoogte en op andere locaties in Winsum.

Alle deelnemende gezelschappen kunnen twee keer twintig minuten optreden. Nieuw is dat alle deelnemende koren in de gelegenheid gesteld worden om een extra buitenoptreden te verzorgen.

De korpsen verzorgen één of meer optredens in één kerk en op andere locaties. En er zijn natuurlijk optredens van shantykoren, straatmuzikanten, fanfareorkesten en zelfs draaiorgels doen mee.

Aan het programma wordt een Blaaskapellenfestival toegevoegd. Ensembles uit de noordelijke provincies en de provincie Overijssel worden uitgenodigd voor deelname. Zo dragen ook zij hun muzikale steentje bij aan deze toch al bijzondere dag.

De muzikale dag wordt afgesloten met een gezamenlijk muziekwerk, uitgevoerd door deelnemende koren en begeleid door een orkest. Zo wordt het geheel een feestelijke, vocale en muzikale happening. Iedereen die muziek maakt is van harte welkom in Winsum!

Het evenement wordt ondersteund door de Winsum (gemeente) en de Stichting Promotie Winsum.

Stichting Kulturele Kommissie WinsumZie verder www.SKKW.nl voor voorstellingen die door de SKKW zijn georganiseerd.
(Tevens kaartverkoop informatie).