Ervaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Hier leest u wat zij van onze dienstverlening vonden.

Heeft u onlangs gebruikgemaakt van onze catering, een feest bij ons gevierd, of om een andere reden een zaal bij ons gehuurd? Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Hieronder kunt u uw eigen ervaringen met ons delen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by Ricky Rozema on De Hoogte Winsum

Mooie zaal en goede bediening. Top lokatie voor een geslaagd feest!

by Michiel Oosterhoff on De Hoogte Winsum

Leuke mensen die weten hoe een feest gegeven moet worden! Goede service!!! Bedankt voor de leuke avond!!

by Wouter W. on De Hoogte Winsum

Mooie zaal met mooie dansvloer. Aardige mensen die ook meedenken!

by Henk & José on De Hoogte Winsum
heerlijk eigenzinnig trouwfeest!

Al ruim een jaar van tevoren hadden we een datum en een locatie bedacht: de Hoogte leek ons erg fijn (niet duur, dichtbij Groningen, kampeergelegenheid en B&B's in Winsum) en niet onbelangrijk: een heel prettige feestruimte met veel mogelijkheden.

En afgelopen juni was het zover: we hebben ons zeer eigenwijs trouwfeest gehouden. We wilden alleen maar dingen doen die we zelf leuk vonden en het was heel goed mogelijk om hiermee rekening te houden. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de prijsindicatie vooraf bleek heel goed te kloppen.

De zaal is feestelijk, de bar vormt een eigen hoekje voor mensen die rustig willen praten. De zaal heeft een goede akoestiek, zowel voor livemuziek als voor praten met achtergrondmuziek. Het personeel is professioneel en vriendelijk en we mochten alles doen zoals we dat zelf graag wilden, waarbij goed meegedacht werd. Top!

En voor een overnachting in de buurt is B&B De Waard van het Hogeland een aanrader: een paar minuutjes lopen en je bent op je eigen plekje.

by Bert en Lucie on De Hoogte Winsum
Bruiloft

Op 22-04-2016 zijn wij getrouwd en hebben onze bruiloft gevierd in de Hoogte.
Alles was super geregeld, het lopend buffet was goed verzorgd en we hebben s'avonds een heel mooi feest gehad. De hapjes waren heerlijk en de bediening was goed geregeld. En als afsluiter...een heerlijke broodje hamburger speciaal!
Met het regelen was een half woord genoeg en alles was mogelijk.

by Gerjo on De Hoogte Winsum

Na een barre wandeltocht van 7 uur strompelden we de Hoogte binnen met 35 hongerige mensen. We wisten niet precies hoe laat we zouden arriveren, maar daar ging de gastheer ontspannen mee om. De stamppotten stonden een half uur na aankomst klaar en waren lekker. Het personeel heeft ons een mooi einde van een lange dag bezorgd.
Veel dank aan Klaas en zijn collega's..

by ronald en angelique on De Hoogte Winsum
bruiloft

Wij zijn op 08-10-2004 getrouwd. . We hebben een onvergetelijke feest gehad in de hoogte. Perfect verzorgd. En goeie adviezen van klaas brouwer gekregen. ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN! !

by Janneke on De Hoogte Winsum

Zeer geslaagd feestje van onze zoon in de hoogte. Bedankt voor een uitstekend verzorgde middag en avond!

by Josje en Hans on De Hoogte Winsum
Feest Samen 100.

We werden allebei 50 en vierden het in de Hoogte.
De Hoogte is leuke locatie met een heel knus zaaltje De Hoogte heeft een geheel eigen sfeer. Er hangt de sfeer van een bruin café. Zonder slingers, toeters en bellen is het van zichzelf al heel gezellig. Er is een mooi podium super geschikt voor een band.Maar mocht je geen band hebben dan is de muziek installatie ook helemaal top. De eigenaar heeft alle muziek die je maar wenst.
De eigenaar is super aardig en relaxed.
Hij denkt goed met je mee en heeft alle tijd.
Ook de bediening is erg behulpzaam en heel aardig.
De hapjes waren erg lekker.
Wij hadden het feest tot half 1 maar toen het wat later werd deden ze daar totaal niet moeilijk over.
Ook de afhandeling was super snel en helemaal oké!.
Wij bedanken Klaas, Geert en de rest van de bediening voor de super leuke avond.
Josje en Hans

by Henk en Lidi on De Hoogte Winsum
Geweldig !

Op 25 juli j.l. hadden we een familiebijeenkomst bij ons thuis. Het warme buffet dat we door De Hoogte hebben laten verzorgen was heerlijk ! Voor elk wat wils en ruim voldoende, complimenten daarvoor (ook van de gasten) !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»