Ervaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Hier leest u wat zij van onze dienstverlening vonden.

Heeft u onlangs gebruikgemaakt van onze catering, een feest bij ons gevierd, of om een andere reden een zaal bij ons gehuurd? Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Hieronder kunt u uw eigen ervaringen met ons delen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Hoogte Winsum
Average rating:  
 22 reviews
by Hans Pettinga on De Hoogte Winsum
Familiedagen in de Hoogte

Op 22 oktober vierden we voor de 5e maal onze (ongeveer) driejaarlijkse familiedag: De Pettendag. De Hoogte ligt op steenworp afstand van onze familie-bakermat in de Westerstraat. Door de soepele en gastvrije manier waarop we onze dagen in de Hoogte kunnen houden, komen we graag terug. RTV Noord kwam zelfs een kort verslagje maken. Benieuwd? Klik op: https://drive.google.com/file/d/1QcbWin3zYvY_KDahvTe9BfpIFgkvrKFD/view?usp=sharing. De volgende familiedag? Wanneer weten we nog niet. Wáár wel: In de Hoogte!

by Progress on De Hoogte Winsum
Topavond

We speelden hier op Koningsdag 2018, samen met de Bonifacius Blues Band. Mooie, gezellige zaal voor live-optredens. Fijne sfeer en ook voor, na en tussen de optredens door goeie muziek. Hartelijke ontvangst en uitstekende verzorging!

by Monique Thiessens on De Hoogte Winsum

Gisteren was de Inspiratiebeurs in de Hoogte. Ik mocht daar deelnemer zijn en wil langs deze weg de medewerkers bedanken voor hun gastvrijheid, vriendelijk gezicht en aller aardigste bediening én hulp bij het opruimen.

Graag kom ik weer bij jullie!

by Ria Kregel Vd Laan on De Hoogte Winsum

Super gastvrije mensen en er hangt een heerlijke sfeer...wij hebben genoten met z'n allen

by Arjen on De Hoogte Winsum

Heerlijk avondje uit in een mooie locatie in Winsum met zeer leuke mensen die je voorzien van een natje en een droogje!

by Gina Poel on De Hoogte Winsum

Afgelopen vrijdag een zeer geslaagd feest gehad in De Hoogte. Voor herhaling vatbaar!

by Ricky Rozema on De Hoogte Winsum

Mooie zaal en goede bediening. Top lokatie voor een geslaagd feest!

by Michiel Oosterhoff on De Hoogte Winsum

Leuke mensen die weten hoe een feest gegeven moet worden! Goede service!!! Bedankt voor de leuke avond!!

by Wouter W. on De Hoogte Winsum

Mooie zaal met mooie dansvloer. Aardige mensen die ook meedenken!

by Henk & José on De Hoogte Winsum
heerlijk eigenzinnig trouwfeest!

Al ruim een jaar van tevoren hadden we een datum en een locatie bedacht: de Hoogte leek ons erg fijn (niet duur, dichtbij Groningen, kampeergelegenheid en B&B's in Winsum) en niet onbelangrijk: een heel prettige feestruimte met veel mogelijkheden.En afgelopen juni was het zover: we hebben ons zeer eigenwijs trouwfeest gehouden. We wilden alleen maar dingen doen die we zelf leuk vonden en het was heel goed mogelijk om hiermee rekening te houden. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de prijsindicatie vooraf bleek heel goed te kloppen.De zaal is feestelijk, de bar vormt een eigen hoekje voor mensen die rustig willen praten. De zaal heeft een goede akoestiek, zowel voor livemuziek als voor praten met achtergrondmuziek. Het personeel is professioneel en vriendelijk en we mochten alles doen zoals we dat zelf graag wilden, waarbij goed meegedacht werd. Top!En voor een overnachting in de buurt is B&B De Waard van het Hogeland een aanrader: een paar minuutjes lopen en je bent op je eigen plekje.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»