Activiteiten

Op zoek naar een bedrijfsuitje, leuke invulling voor uw familie-uitje of vrijgezellenfeest?
Er zijn nu ook diverse activiteiten te boeken bij Partycentrum de Hoogte. Van leuke quizzen zoals “Ik hou van Holland”, “Minute to win it” en “Alles mag op vrijdag” tot een uitdagende “Escape Hunt” door Winsum. De activiteiten kunnen uiteraard aangevuld worden met drankjes en diner mogelijkheden.

Prijs p.p.
v.a. 20 pers.
Prijs p.p
v.a. 50 pers.
Minute to win it € 20 € 17,50
Ik hou van Holland € 20 € 17,50
Pubquiz € 20 € 17,50
Jongens tegen de Meisjes € 20 € 17,50
Muziekquiz € 20 € 17,50
Random 35 € 20 € 17,50
De jarenquiz € 20 € 17,50
Vrouwen van de PC Hooftstraat € 20 € 17,50
Alles mag op…… € 20 € 17,50
Ranking the collegues € 20 € 17,50
Al Capones Hunt € 25 € 22,50
Moordspel € 25 € 22,50

Minute to win it

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster en spelonderdelen
Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren. De spelletjes zijn goed voor teambuilding en zorgen gegarandeerd voor een avond vol humor en gezelligheid!

Ik hou van Holland

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster en spelonderdelen
Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan zich het beste opdrukken of werpt als beste de tulpen in de emmer? Het is een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl.

Pubquiz

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster en spelonderdelen
De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid!

Jongens tegen de meisjes

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster en spelonderdelen
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In 2 teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma, zoals een muziekronde en het letterpakkenspel. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid!

Muziekquiz

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster, karaokeset en muziek
Een gezellige quiz voor de echte muziekkenners. De muziekquiz is een swingende combinatie van verschillende denk- en doe-vragen en
opdrachten op gebied van muziek. Enkele onderdelen zijn het raden van de juiste serie of film of het (af)zingen van een bepaald nummer. Het is een onderlinge strijd tussen verschillende teams waarbij elke ronde draait om muziek. Muziek brengt gezelligheid en dat is precies waar het om gaat tijdens deze quiz.

Random 35

– Inclusief opdrachten + spelbegeleider
Dit spel is echt hilarisch en geschikt voor mensen met lef! In teams wordt je op pad gestuurd om opdrachten uit te voeren en punten te verzamelen. De punten die je ontvangt zijn afhankelijk van de opdracht. Kan jij geld verdienen als straatmuzikant? Eet jij een citroen op…? En het kan nog veel gekker!

De jarenquiz

– Inclusief quizmaster
Deze quiz brengt je door verschillende Decennia. Misschien wel ver voor jouw tijd of help jouw team met vragen uit jouw decennia. De vragen zijn van de jaren 50 tot nu en in verschillende categorieën.

Alles mag op………

– Duur: 75 minuten
– Inclusief quizmaster
Een gezellige actieve quiz vol hilariteit! Raden jouw teamgenoten jouw tekeningen? Wie kan het best liplezen? Beeld jij de beste afbeelding uit? Een parodie op het spel van RTL 4 waarin Geer en Goor een hoofdrol vertolken. Ben jij op zoek naar een uitje waarin lachen het belangrijkst is? Dan is dit spel voor jou gemaakt!

Al Capones Hunt

– Duur: 90 minuten
Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. Al Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Van dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet gediend en hij is tot alles in staat om de coke terug te krijgen. Lukt het jullie om de drugs op tijd terug te halen voordat zijn Capo’s jullie vinden?
In dit spel probeer je binnen 90 minuten de drugs terug te vinden voor Al Capone. Dit doe je door verschillende raadsels op te lossen waarbij je aanwijzingen vindt om de drugs te  vinden. Ben je niet binnen 45 minuten binnen? Dan komen de Capo`s in het spel om jou te vinden, af te knallen (variatie op paintball zonder verf) en terug te brengen naar Al Capone.  Krijg jij binnen 90 minuten Al Capone zijn drugs terug?

Moordspel

– Inclusief spelgebeleider + instructies
Er is een moord gepleegd, maar wie heeft dit gedaan? Met het moordspel kom je in een echte crime scene terecht. Iedereen ontvangt een eigen karakter, deze rol ga je spelen door te acteren en dialogen aan te gaan met je medespelers. Weet jij als eerste te ontrafelen wie de moordenaar is?